Hyppää Muksubussin kyytiin!

Muksubussi Oy

Muksubussi-palvelun tuottaa Oulussa vuonna 2017 perustettu Muksubussi Oy. Teemme työtämme rakkaudesta liikuntaan, lasten hyvinvointiin, laadukkaaseen varhaiskasvatukseen ja ekologisuuteen.

Muksubussi-palvelun lisäksi tarjoamme Rientopyörä-palvelua. Rientopyörä on suunnattu vanhus- ja vammaispalveluiden toimijoille. Lisätietoa: www.rientopyora.fi.

Muksubussin tarina

Muksubussin idea sai alkunsa talvella vuonna 2016 lasteni luisteluviikon aikana. Päiväkotilaiset kuljetettiin linja-autolla kauemmas luistelemaan, vaikka kilometrin päässä olisi ollut ulkojääkenttä, koska pienet lapset eivät olisi jaksaneet kävellä sinne.

Ajattelin, että näin ei saisi olla, vaan päiväkodin lähiympäristö tulisi olla helposti saavutettavissa. Mielestäni ratkaisu oli sähköavusteinen tavarapyörä. Jos kerran sähköpyörällä voidaan kuljettaa satoja kiloja tavaraa, niin miksei lapsiakin?

Oulun kaupungin varhaiskasvatus innostui ideastani ja lähti mukaan pilottikokeiluun. Aloitimme pidempiaikaisen yhteistyön syksyllä 2017. Tällä hetkellä Muksubusseja löytyy noin 20 kunnasta ympäri Suomea. Nykyään Muksubussi työllistää minut kokopäiväisesti. Tulevaisuudessa tarkoituksena on laajentaa toimintaa Suomessa, kehittää tuotetta ja palvelua sekä viedä Muksubussi myös ulkomaille.

Tuomas

Muksubussi-yrittäjä ja kolmen lapsen isä.

tuomas_alapuranen

Tuomas Alapuranen
tuomas@muksubussi.fi
050 300 1898

Ota yhteyttä!

Kuulostaako Muksubussi juuri sellaiselta palvelulta, johon haluat tutustua tarkemmin? Vai teitkö jo päätöksen hypätä Muksubussin kyytiin? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Takomokuja 1
90440 Kempele

Tuomas Alapuranen
tuomas@muksubussi.fi
050 300 1898